Eindelijk een Sunny pants

Het stofje dat ik gebruikte voor het Knip bloesje bleek een veel grotere lap dan ik dacht. Met de fake jumpsuits nog in het achterhoofd, besloot ik om voor mezelf eindelijk ook eens een Sunny pants uit LMV (2/2014) te maken. Die stond al zo lang op mijn lijstje.

De broek zat vrij snel in mekaar, zonder al teveel wijzigingen aan het patroon (2cm verhogen in de rug, en 10cm verlengen). Ze draagt heel comfortabel, ideaal voor een dagje aan zee of naar een pretpark. Gecombineerd met een donkerblauw of bruin tshirt heb ik de broek zelfs al aangedaan naar't werk.

De bedoeling was eigenlijk om ze te combineren met het Knip bloesje als een jumpsuit, maar in tegenstelling tot de versies van de kinderen, vind ik de 2 kledingstukken samen veel te druk.

De broek zal nog regelmatig gedragen worden, het bloesje ook, maar samen, no way! Dus "geniet" maar even van de foto's, want zo ga je me nooit meer de deur uit zien komen...