Sew Naaiz weekend

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver. Ik ging voor het eerst op naaiweekend met 20 "onbekende" dames. Enkele van hen had ik al eens ontmoet op een testersdag van Compagnie M., of onlangs nog op een blogmeet in Schoten. Maar een heel weekend met hen doorbrengen bezorgde me toch wat zenuwen. Samen met Evi was ik namelijk een nieuwkomer in een groep die vorig jaar al eens samen op weekend ging. Die zenuwen bleken voor niets nodig, want ik werd onmiddellijk verwelkomd door Marie-Paule, en ik voelde me al snel thuis in deze bende.

Op vrijdagavond vlogen we er om 22u nog in, tot in de vroege uurtjes. Zaterdag werden de vele naaiuurtjes zo nu en dan onderbroken voor een babbeltje, en 's avonds met een bezoekje aan Juffertje Uil. Ook op zondag werd er vlijtig verder genaaid, met enkele goed gevulde garderobes en (vooral) blije kinderen als resultaat.

Ik vertrok goed voorbereid op weekend, en achteraf bleek dat ik mijn tempo goed ingeschat had. Alle 7 projecten geraakten af. Bij deze al even een sneak peak, binnenkort krijg je hier meer details en aan foto's te zien.

Naast een keigoede organisatie zorgde Marie-Paule ook nog voor een goed gevulde goodiebag, mede dankzij volgende sponsors: FramaloStoffengallerijCompagnie MBrindille & TwigItch2stichMy childhood TreasuresStitchCas & NinaNominettePetite CoutureHet StoffenhuisAteljee PVeritasStoffenmieFlow MagazineLanalottaMind the WhaleStoff.beKaatjesnaaiselsJuffertje UilFeeëriekeDen DepotModecouponMon DepotGallery FabricsFairy TailorsViolette field threadsOliver+SElegance & ElephantsBlank Slate PatternsMade It PatternsSofilantjesSomething NaaisPindanutjesSoft CactusKiwi FabricsMisses NeedleRosie & MeTillie & The ButtonsMalieke & Co en Babarum.

En er bleef nog een goodiebag over, die we mogen weggeven aan een van onze volgers die deelnemen aan deze Rafflecopter giveaway.

Rafflecopter giveaway.