KCW - Lola

Aangezien dit kleedje te klein was en gerecycleerd werd tot een rokje, verhuisde de grotere versie naar de kast van Kaat. En voor Lien maakte ik een nieuw exemplaar. Eerst was er grote telurstelling, want ze vond dat vorige stofje o zo mooi... Tot ze vrije keuze kreeg in mijn stoffenvoorraad. Ze koos een stofje dat de mdh eind juni meebracht van de VS, eigenlijk gekocht voor een rok voor mezelf...

De 10-jaar is nog aan de lange kant, maar veel zomerse temperaturen zullen we niet meer krijgen, en dan heeft ze er volgende zomer ook nog plezier van. De print van het rokdeel loopt perfect door op de zakken...

In mijn voorraad knopen zaten geen donkerblauwe, of dezelfde tint groen. Dan maar in een afstekende kleur, die er nochtans ook mooi bij passen.

De grote knopen zette ik trouwens ook enkele centimeters hoger, om het bovenste deel mooier te laten aansluiten.

Stof: Michael Miller Midnite Gems Trelliage Teal, Fabric.com