Nivalis

De snelheid waarmee Sofilantjes de laatste tijd patronen uitbrengt, ongelooflijk. Ik kan niet meer bijhouden om ze allemaal te maken, laat staan om me nog op te geven als tester. Op de Nivalis dress was ik echter onmiddellijk verliefd en dat patroon schafte ik me heel snel aan. Hoewel ik het meestal sober hou, konden die colorblock mogelijkheden me wel bekoren. En die flapjes in de taille vind ik zó geweldig (de Ienemenie retrojurk staat ook nog altijd op de planning voor mezelf) !!

Ik doe regelmatig aan twinning voor de dochters wat het patroon betreft. Maar dan kies ik (heel) verschillende stofjes, of zit het verschil in de grote of kleine details. Maar deze keer koos ik voor exact dezelfde versie, omdat ik 1m80 van het dolfijnenstofje had (een jaar geleden gekocht op het stoffenspektakel in Hasselt, het was het laatste stuk van de rol, en ik kon kiezen, alles of niets), en omdat Lien en Kaat er allebei dolenthousiast over waren...

Ik koos voor de versie zonder kap of kraag, maar combineerde wel 2 stofjes.

De flapjes zijn vastgenaaid (knoopsgaten in tricot, daar begin ik niet aan) met knopen die ik lang geleden op een of andere beurs kocht. Op het zakje hing een stickertje van Colette.

De foto's werden genomen in Bokrijk op de circusdag. Elke zondag in juli en augustus is er een speciaal thema. Zeker een bezoekje waard!

Weer een naaisel dat, zelfs zonder vooraf om hun goedkeuring te vragen, op veel enthousiasme onthaald werd !!