KCW - Glitter on ice

Afgelopen vrijdag sloot de Hasseltse kunstschaatsclub het seizoen af met een vrij podium. Lien en Kaat zijn nog niet zo lang lid, en deden enkel mee met het groepsoptreden. Kaat haar juf koos het liedje Kusjessoldaten van K3. Dresscode was het regenboogkleedje, dus dat was snel in orde. Lien haar meester was meer te vinden voor Stayin' alive van de Bee Gees. Dresscode? Disco met veel glitter en/of bloemen... En dat wisten we een week voor het optreden. Gelukkig was er Kids Clothes Week, en een stoffenverkoop van Stof 'n Love waar we mooie glittertricot vonden voor een tshirt (Ottobre 04/2014, maat 134).

Voor het rokje nam ik de volledige stofbreedte van een effen katoentje, stikte bovenaan een tunnel met elastiek erdoor, en zoomde om. Om ook hier wat glitter toe te voegen, sneed ik enkele bloemen uit regenboog-glitter-flexfolie.

De broekkousen uit Kaat haar kast bevatten ook glitters...

Onze ster in actie op het ijs...