Susanne cardigan (1)

Afgelopen maandag werd er weer een nieuw patroon uitgebracht door Compagnie M, de Susanne cardigan. In tweevoud zelfs, een versie voor dames en eentje voor kinderen.

The Susanne by Compagnie M. is an open cardigan with big folded pockets.
You can finish the unique front panels with a contrasting fabric, a facing, some bias tape or a simple rolled hem. Play with piping or go all the way with a two-in-one reversible version. Choose a short or long version, for summer or winter. This way you can enjoy this pattern year-round.

Ik was weer bij de gelukkigen die het patroon mochten testen. Omdat ik nog een mooi stofje (van bij Mon Depot) had liggen waarvan beide kanten gebruikt konden worden, ging ik voor mezelf voor de eenvoudigste en snelste variant met een rolzoom. De lap was groot genoeg voor de lange versie van de cardigan.

Zalig grote zakken...

De cardigan past mooi op zowel een broek, rok als kleedje. En door de frisse kleurtjes kan ik hem ook nog in't voorjaar of op een frisse zomeravond dragen. Eentje waar ik al veel plezier van gehad heb, en die ik nog dikwijls zal dragen.

Stofjes voor nummers 2 en 3 liggen al klaar. Ook verkocht? Haast je dan snel naar de shop van Compagnie M. voor de pdf versie of het papieren patroon. Nog de hele week krijg je er met de code "SUSANNE10" 10% korting. Wil je meer versies zien? Vanaf morgen start er een blogtour bij Marte, en vrijdag laat ik jullie de kinderversie zien. Kom dus zeker nog eens terug!