Valentijn

Valentijn, een (vooral commercieel) gebeuren dat we stilletjes aan ons voorbij laten gaan. Maar als de 8-jarige dochter al 3 jaar hetzelfde liefje heeft, en hem graag iets wil geven, dan doen we er graag aan mee. En ze kwam zelf met het idee om een hartjeskussen te maken. We gingen op zoek naar een stofje met hartjes, en een effen rood stofje. Ik hielp een beetje bij het tekenen van het patroon, maar daarna werkte Lien het helemaal zelf af.

Ondertussen zette ik de cameo aan het werk voor een liefdesverklaring in flockfolie.

Na een drukke dag wandelden we gisterenavond nog even tot bij het liefje om het kadootje af te geven. Hij was heel content, maar ze waren allebei zo verlegen :-)

Deze morgen aan de schoolpoort wist hij wel te vertellen dat het kussen lekker zacht was en dat hij er goed mee geslapen had...