Schoolgerief (2)

Lien zit ondertussen al in het derde leerjaar. Wat vliegt de tijd !! Dit wil ook zeggen dat het er in de klas veel serieuzer aan toe gaat. Maar af en toe is er toch wel tijd voor ontspanning, als de juf een verhaaltje vertelt / boek voorleest, wanneer de kinderen over hun weekend mogen vertellen,... En dan nemen ze plaats in de zithoek achteraan de klas. Om niet op de koude vloer te moeten zitten, vroeg de juf op de infoavond om een kussen mee te geven. Dus schoot ik weer in actie...

Het paardenstofje nam ik een tijdje geleden over van Katrien. Voor het effen stofje en de rits haastte ik me onder mijn middagpauze nog eens naar Berger, voor de witte paspel stuurde ik de mdh naar Stoff.be. En het binnenkussen komt van de Action.

Slapen zal ze er niet op mogen in de klas, maar om op te zitten zal het wel lekker mals zijn aan de billetjes :-)