Level Up

11 juni al. Het einde van het schooljaar nadert met rasse schreden. Ook de hobby's (zowel van de kinderen als van mezelf) lopen op hun einde. 't Worden dus weer enkele weken van afscheidskadootjes maken en naaiprojecten afwerken. Ik beloof dat jullie ze allemaal te zien krijgen.

Elke donderdag wrongen we ons in allerlei bochten om de kinderen op tijd te gaan halen in de school of de opvang, naar de dansles te brengen en te halen, tussendoor nog eten op tafel te toveren, en te zorgen dat het huiswerk gemaakt was. Maar als de kinderen met veel plezier gaan, dan heb je dat er als ouder voor over. Het enthousiasme was deels te verklaren door de vele vriendinnetjes die ook dansten, maar zeker ook door de lieve juf die ze dit jaar hadden. Vandaag was de laatste dansles, en werd het tijd om de juf te bedanken voor een fantastisch jaar en een prachtige show.

Ik maakte weer de superhandigeSyrië tas, deze keer in de kleuren van de dansschool.

naam
naam
naam
naam

Buitenstof: Minne van Ikea

Voering: groene katoen van bij Berger, op slechts 1km van mijn werk

Omdat de dansschool haar 5-jarig bestaan vierde, werd gevraagd dat de kinderen tijdens de einddans hun "Level Up" kledij aandeden, of iets in dezelfde kleuren. Aangezien we in het najaar geen outfit kochten (tijd om zich nog om te kleden voor de dansles was er toch niet, en dan zou het maar in de kast blijven liggen), moesten we even improviseren. Ik kocht in de Action zwarte t-shits (de enige winkel waar ik in mei effen zwarte t-shirts met korte mouwen vond) en flockte er het logo van de dansschool op. En dat bracht de kinderen op het idee dat het logo ook op de tas voor juf Loes moest komen.

naam
naam

Over de t-shirts werd nog niet geblogd, dus die werden snel even over hun kleren aangetrokken om mee op de foto te kunnen.

naam
naam
naam
naam