Brueram dress

Alweer vielen mijn plannen voor de KCW van vorige week in het water. Nochtans lagen de stofjes voor het "Wild Things" thema klaar, en zouden het 2 snel-klaar projectjes worden. En toch draaide het anders uit. Niet dat ik niet naaide vorige week, integendeel. Er kwam weer een oproep voor testers voor een nieuw patroon van Sofilantjes, met deadline afgelopen vrijdag. Dus werd er ijverig gewerkt aan de Brueram dress. Vandaag is de release van het patroon, en mogen we onze versie ook onthullen...

naam
naam
naam
naam
naam
naam

Het kleedje bestaat in 3 varianten, de top, dress (met overlappende rokpanden) en maxi. Ik varieerde daar nog op door de maxi te verkorten tot net onder de knie. Voor de rug, met redelijk brede schouderbanden, kan je kiezen uit een gesmockt bovenstuk, of eentje met tunnels en elastiek erdoor. Ik ging voor het gesmockte rugpand, en hoewel ik dat al eens eerder deed, stond ik opnieuw versteld van het resultaat.

naam
naam

Het rokgedeelte van de maxi is een grote rechthoek die aan het bovenstuk gerimpeld wordt, en het kleedje werd dan ook uitvoerig getest (en goedgekeurd) op het zwiergehalte :-)

naam
naam
naam
naam

Stof is van de 2e collectie van Soft Cactus.

Om de release te vieren, kost het patroon de komende 2 dagen slechts $5 ipv $8.95. Het is verkrijgbaar in het Engels én het Nederlands, met heel duidelijke instructies. Haast je dus naar de Sofilantjes shop!! Wil je meer versies zien? Maak je dan snel lid van de Sofilantjes Sew and Show facebook groep, of ga eens kijken op de blog van Sofilantjes.