Prullen met vinyl

Wie mij goed kent, weet dat ik een grote fan ben van Tupperware. Zelfs zo groot dat enkele weken geleden, toen er thuis een demonstratie doorging, ik bijna altijd het gepaste potteke (of andere tool) uit mijn kasten kon halen als er vraag naar was maar de Tupperware consulente het niet bij had.

Die avond besloot ik om voor Kaat ook al een sandwichdoosje aan te schaffen tegen dat ze naar het eerste leerjaar gaat. Persoonlijk vind ik haar dan toch echt te groot voor een boterhammendoos van Kaatje of de Smurfen (zelfs Bumba ligt nog in de kast). Ze mocht zelf de kleur kiezen (roze of blauwe). Ik had me schromelijk vergist dat dit een gemakkelijke keuze zou worden. Roze vond ze het mooist, maar die had Lien al. En hoe zouden we die dan ooit nog uit mekaar kunnen houden? Zou ze dan de blauwe maar kiezen? Maar die vond ze toch niet zo mooi. Ik maakte de belofte om met de Cameo een mooie sticker te maken, zodat ze toch voor de roze kon gaan. En voila, hier het resultaat...

naam

Lien was tevreden met 2 simpele konijntjes in 1 kleur.

naam

Kaat kon moeilijker kiezen, tot ik haar het voorstel van een cupcake deed. Alleen had ik er niet op gerekend dat die dan ook in allemaal verschillende kleuren gemaakt moest worden. Maar zo leerde ik wel beter met de software werken...

naam naam

Omdat de Cameo en vinyl dan toch uitgehaald werden, besloot ik om eindelijk ook maar eens werk te maken van een nummer op de brievenbus. Ik las namelijk dat er vanaf januari GAS-boetes gegeven mogen worden voor niet-aanwezige of niet-zichtbare huisnummers. En laat dat van ons nu heel moeilijk zichtbaar zijn door de beplanting in de voortuin...

detail

Voila, probleem opgelost...

Een tijdje geleden maakte ik ook al enkele winterse beelden voor op het keukenraam die jullie nog niet te zien kregen...

naam

Het is een combinatie van vinyl op raamfolie.

naam naam naam

Maar nu moeten die dringend vervangen worden door een geschikter thema. Een paashaas met eieren lijkt me wel leuk, maar kan maar enkele weken blijven hangen. Dus liever iets dat langer blijft... Alle suggesties zijn welkom!