Nog een Lotta

Na het succes van deze Lotta rok besloot ik ook een winterse versie te maken van het bekende Compagnie M patroon, in ribfluweel. Veel keuze hadden ze niet op het Stoffenspektakel, maar uiteindelijk vond ik een toepasselijk stofje voor een handmade kledingstuk.

De stof is nogal druk, zodat ik helemaal niet gedacht heb om een doorlopende print te zoeken voor de achterkant. Nochtans stof genoeg over, het was het laatste stuk van de rol (wordt dus zeker nog vervolgd)...

Omdat het een los model is, voerde ik de rok niet. Ik heb immers meer last van omhoog kruipende rokken als ze gevoerd zijn dan wanneer er geen voering in zit. En voor de warmte is het ook niet echt nodig met de huidige "winterse" temperaturen.

Combineren met een kleur uit mijn "palet" is deze keer niet zo'n probleem: fuchsia, blauw, bruin, misschien zelfs lila...

Contraststofje: Berger
Knopen: AliExpress, uit deze bestelling