Feestkleed 4

Eerst en vooral voor alle volgers de allerbeste wensen voor 2015! En dat jullie nog veel plezier mogen beleven aan mijn creaties!

Er zullen nog een hele reeks blogposts verschijnen met creaties uit 2014, te beginnen met mijn uiteindelijke feestkleedje voor kerst en nieuwjaar (aangezien dit kleed al eerder onthuld werd). Misschien zagen jullie het al in de Party Hardy van Sew it up? Ik maakte de June dress uit LMV.

naam
naam

In de taille werd het patroon een beetje verbreed, maar vooral (zoals bij velen voor mij) 5cm verlengd.

naam
naam

Het stof kocht ik op de DIY Fashion Fair bij Wild van stof. Een riempje met glitter (dat altijd scoort bij de dochters) vond ik bij Veritas, en een bijpassend vestje bij Bel&Bo.

naam
naam

De mama van een vriendinnetje van Kaat gaf een juwelenworkshop tijdens de opendeurdag bij Tante Kaart. Mijn bedoeling was om (zoals gewoonlijk) in blauwtinten te blijven, tot ik die prachtige handgemaakte parel met hartjes (de middelste) zag, en de perfecte combinatie ontstond...

naam
naam

De ketting maakte ik al voordat het kleedje af was, anders had ik waarschijnlijk voor een andere lengte gekozen. Maar wie weet hermaak ik ze nog, of maak ik de halsuitsnijding van het kleedje wat dieper...