Fietsvlagje bis

Nu Kaat ook goed weg is met de grotere fiets, beloofde ik haar een eigen vlagje. Mijn voorraad waterbestendige stof is echter nog redelijk beperkt, dus bestelde ik bij een groepsaankoop van Vlieseline op facebook ineens wat Lamifix. Dan kon ik eender welk stofje gebruiken.

2014Aug16_5603_550px.jpg
2014Aug16_5604_550px.jpg

De ijsjes koos ze al eerder voor de hoes van haar Storio, de hertjes was een minicoupon van bij onlinestoffen.nl. Het resultaat van de Lamifix stelt me echter wel wat teleur. Het hecht niet voldoende, bij het keren kreukt het nogal fel, het glanst veel te hard,...

2014Aug16_5597_550px.jpg

Maar op 1 september kunnen we wel weer in stijl met de fiets naar school (op voorwaarde dat het weer terug wat beter wordt) !!

P.S. Vandaag vier ik alweer mijn 3e blogverjaardag en ruim meer dan 100 volgers (122 om precies te zijn, voor mijn eigen statistieken). Daarom volgt heel binnenkort nog eens een give-away. Hou het hier maar goed in de gaten...