KCW Lola

Hier vertelde ik al dat er al een tijdje 2 Lola kleedjes geknipt klaarliggen, maar ze geraakten maar niet in mekaar gezet. Veel te mooi weer om 's avonds binnen achter de naaimachine te kruipen (en het allemaal mee naar buiten nemen, zag ik ook niet echt zitten). Maar met de KCW van afgelopen week, heb ik elke avond, wanneer het te donker werd om buiten nog iets te doen, toch even een inspanning gedaan. En voila, hierbij presenteer ik de Lola kleedjes...

naam
naam
naam
naam
naam
naam
naam
naam
naam
naam
naam
naam
naam
naam

Doorlopende print aan de zakken

naam
naam

Dankzij deze fototutorial lukte het deze keer wel om het splitbeleg te maken (vervangen door een blinde rits vond ik nu geen optie)...

naam
naam
naam
naam

De knopen zag je al eerder, het rode lint komt van de plaatselijke stoffenwinkel, het kleurrijke lint zag je ook al eerder en komt uit New York. De stofjes lagen beiden al een jaar in mijn kast, het aardbeienstofje van het Stoffenspektakel, het andere uit de VS. Weer 2 lapjes verwerkt...

naam
naam