Zij zagen het licht

Vorig weekend was het weekend van de babybezoekjes. Op vrijdag gingen we na het werk op bezoek bij Émile, het 3 maanden oude zoontje van een collega. Voor hem maakte ik gepersonaliseerde zeverlapjes en een pamperzakje.

Ook Jasper en Leonie zagen respectievelijk 2 maanden en 1 maand geleden het levenslicht. Bij hen gingen we zaterdag en zondag op bezoek. Elke dag een baby die een maand jonger is dan die van de dag ervoor. Toch effe wennen, die kleine wezens...

Ik speelde al langer met de gedachte om een Ikea Kvarnå lampje te pimpen, en vond dit nu het ideale moment. Met flockfolie werd de naam en een tekening van het geboortekaartje erop gezet.

2014Jun13_5352_550px.jpg
2014Jun13_5351_550px.jpg

Wie nu denkt dat ik die kleine cijfertjes allemaal met de hand uitgesneden heb, moet ik teleurstellen. Ik schafte mij recent via een facebook groepsaankoop een Silhouette Cameo aan. Wat een zalig toestel !! Vanaf nu geen gevloek meer als er iets mis geknipt wordt, en in de toekomst zullen er meer gedetailleerde figuren geflockt worden !!

2014Jun13_5349_550px.jpg
2014Jun13_5339_550px.jpg

En al gemerkt hoe proper het biaislint aangezet is? Ook daarvoor gebruikte ik een nieuw speelgoedje. Begin dit jaar kocht ik via AliExpress een biaisvoet. Voor de sit-upon werd die ook al gebruikt, maar door de rondingen en de dikte werkte dat toen niet zo gemakkelijk. Nu ging het heel vlot. Met slechts 1 stiksel stikte ik het biaislint helemaal vast...