Blogverjaardag

In blogland passeerden de afgelopen weken veel give-away's, om allerlei redenen. Verjaardag, blogverjaardag, zomaar. En toen realiseerde ik me dat ik een maand geleden ook mijn 2e blogverjaardag mocht vieren. Hoog tijd dus om jullie ook eens te bedanken voor de toffe reacties, zowel onder de berichtjes, als op facebook, als real-life.

iphone-20130829160950-7.jpg

Wat geef ik weg? Niet deze maar wel een versie van mijn hand. Hier schreef ik immers al dat zo'n zakje op mijn to-do lijstje stond. En ik wil de uitdaging nog steeds aangaan. Voor jou...

Van het kaartenzakje heb ik al veel plezier gehad, en wil ik nog wel eens maken. Kan niet elke dame dat gebruiken voor haar klantenkaarten?

En een laatste handgemaakt product waar je uit kan kiezen is een gsm-hoesje in vilt zoals dit en deze. Nog niet eerder zelf gemaakt, maar het moet er toch ooit eens van komen.

Wat moet je doen?

* Laat hieronder een reactie achter met het kadootje dat je graag zou winnen, en een suggestie voor de stoffenkeuze.

* Volger zijn/worden verdubbelt jouw kansen.

* Een linkje op je eigen blog geeft je nog een extra kans.

Wie ten laatste op 24 september reageert, belandt een eerste keer in de trekkingspot. Alle reacties tot en met 8 oktober doen mee aan de tweede trekking. Trouwe volgers (die dan ook snel reageren) maken dus 2x kans op een prijs naar keuze...

Veel succes allemaal, en nog eens bedankt om hier af en toe (of dikwijls) te komen kijken!!