Kabelzakje

Een paar weken geleden zag ik op de facebook pagina van Knipmode (of was het in de nieuwsbrief?) een link naar de tutorial van een zakje voor opladers. Ik maakte eerder al een pyramidetasje waar ik mijn kabeltjes in bewaar. Maar door de aankoop van mijn iPad mini kwam daar weer een lader bij en de nood aan een nieuw zakje. Met een trip naar London in het vooruitzicht (die is alweer achter de rug), stak ik nog snel de Knipmode versie in mekaar.

2013Aug17_2439_550px.jpg
2013Aug17_2446_550px.jpg
2013Aug17_2447_550px.jpg

Stof: overschotje van de kussens

Lint: uit Istanbul (hier passeerden die lintjes ook al)

Ik vond de tutorial zeker niet de beste en efficiëntste, en met enkele aanpassingen kan het resultaat veel mooier. Misschien een volgende versie voor de mdh? Want die heeft nog meer laders die in de war kunnen geraken...