Labels

Toen mama 60 werd, beloofden we haar gepersonaliseerde labels. Eerst was het wachten op wat ze er precies op wilde hebben. Daarna moest ik tijd vinden om ze te bestellen en alles door te sturen. Ik las immers op de site van deze Etsy shop dat eigen ontwerpen aan een aantal voorwaarden moesten voldoen (300dpi, binnen bepaalde afmetingen,...). De mdh werd ingeschakeld om het perfecte label te ontwerpen voor mama, maar ook voor mijn zus (die weer speciale wensen had die niet mogelijk bleken) en mezelf. Ook voegden we maar ineens alle witruimte boven en onder toe om de labels goed te kunnen vouwen en vast te stikken. Begin deze week arriveerden de labels dan.

2013Aug11_2186_550px.jpg
2013Aug11_2188_550px.jpg

Mama en zus lieten weten dat er bij hen maar liefst 700 labels in de envelop zaten ipv de bestelde 500. Was het omdat de shop owner zelf geen designwerk meer had aan onze labels? Geen idee... Ik amuseerde mij dan ook maar eens om de mijne te tellen. Ik kwam aan 580. Deden wij al het werk, en kreeg ik er nog het minst van al :-( Maar niet getreurd, ik denk niet dat ik ze ooit op ga krijgen...