Fiets

Vorige lente kochten we voor Lien een nieuwe fiets. Hiervoor volgden we het advies van de fietsenmaker (leren fietsen zonder zijwieltjes doe je op een fiets waar ze net niet met de tenen aan de grond kunnen), ondanks ons gevoel dat dit niet echt logisch was. En gelijk kregen we. Leren fietsen deed ze op haar allereerste fietsje.

In de grote vakantie mocht ze dan een fiets lenen (een maat tussen de kleine en de nieuwe) van een vriendinnetje (zij had er twee), en ook daar fietste ze gezwind mee rond.

Dat vriendinnetje vroeg haar fiets in de herfst echter terug (haar andere was stuk gegaan). Maar geen probleem, de volgende keer dat het fietsweer is, is Lien alweer wat groter, en kan ze eindelijk op haar nieuwe fiets rijden. Dachten we. Niet dus. In allerijl zochten we een tweedehands fiets in die tussenmaat, en vonden een heel goed exemplaar. Alleen jammer van het Cars vlaggetje, niet echt iets voor meisjes. Dus maakte ik haar een nieuw vlaggetje.

Aan de ene kant een geplastificeerd stofje met een schattig beertje dat ik kocht bij onlinestoffen.nl om er ooit eens slabbers van te maken...

Aan de andere kant een opvallender stofje dat ik kreeg van de buurvrouw...