Parachute

Gisteren schreef ik al dat vandaag het kadootje van de klas aan de juffen overhandigd zou worden. Ik prijs me altijd gelukkig dat er andere mama's zijn die hiervoor initiatief nemen en hun creativiteit de vrije loop laten.

Kijk maar eens naar het bedankje voor de juf van Lien.

Voor Kaat haar juf duurde het dit jaar wat langer voor er initiatief genomen werd. Hier was mijn inbreng al iets groter, want het idee kwam van mij. De uitwerking werd door een andere mama volbracht, en kijk maar eens naar het resultaat.

En omdat Lien en haar klasgenootjes afscheid nemen van de kleuterschool, wilden zij ook de turnjuf bedanken voor de fijne uurtjes sport en spel. En daarvoor werd mijn "handigheid met stof en naaimachine" ingeroepen. De kinderen beleefden tijdens de turnlessen regelmatig veel plezier met de parachute, en de vraag was dus of ik zoiets kon namaken. Een beetje googlen en mijn wiskundige achtergrond leidden tot dit.

En dat werd omgetoverd tot dit kunstwerk.

Met dank aan Mira en Tanja voor de foto's.