Eens iets voor mezelf

Sinds kerst werd er alleen nog voor de kinderen en de mdh genaaid (met uitzondering van de schoudertas). Daar moest ik toch iets aan doen...

Op een van de thema avonden van de Knappe Knoopjes maakte zij een eenvoudig maar toch mooi tshirt voor zichzelf. Het patroon kostte slechts $1 dus dat kon ik wel eens proberen. Het stof knipte ik al een tijdje geleden maar met het in mekaar zetten wachtte ik tot ik nog eens naar de naailes kon. Aanpassingen doen aan een kledingstuk voor mezelf vind ik nog altijd lastig. Net voor ons verlof ging ik nog eens langs (dat was de laatste les, en dus mijn laatste kans op hulp). Het tshirt paste toen heel goed, alleen de halsuitsnijding verdiepte ik wat.

Na onze vakantie in Mallorca past het wat minder goed (een all-in hotel is nefast voor de weegschaal), maar daar wordt aan gewerkt...

Het stof is hetzelfde als van deze rokjes. Niet de beste tricot, maar goed genoeg voor een testversie. Er gaan er nog meer volgen, maar dan maak ik de mouwtjes wat korter, en het tshirt iets langer...