Kaartenzakje

In de blogpost over de haarbanden vertelde ik al dat het uiltjesstof nog op tafel lag van een ander project. Nu we terug zijn van een weekje zalige rust en stralend weer in Mallorca, kan ik het jullie laten zien. Ik maakte er het kaartenzakje mee dat ik bij haar zag en haar ontwerp bleek te zijn.

Heel snel klaar en heel praktisch op de luchthaven. En nu kan het de rest van het jaar misschien dienen voor de klantenkaarten die ik nooit bijheb...

De elastiek is maar gewoontjes, maar binnenkort komt daar verandering in. Deze dames brengen immers een fantastisch verslag uit van hun trip naar The Big Apple, met vermelding van de beste stoffen- en fourniturenwinkels in NYC. Daar ga ik binnen een dikke maand zeker binnenlopen en mij eens goed laten gaan !!

Vanaf morgen moet ik terug aan't werk, dus zal het hier weer wat rustiger worden (hoewel mijn todo-lijstje nog lang is en jullie nog enkele afgewerkte projecten tegoed hebben)...