Hoes voor de Storio

De jongste dochter kreeg voor haar verjaardag een Storio 2 (tablet van Vtech voor kleuters). Een bijhorende hoes was er toen nog niet beschikbaar want de Storio werd gekocht op de eerste dag dat hij in de winkel lag. Nu, 6 maanden later, hebben we nog geen hoes. Dus besloot ik om er maar zelf een te maken op basis van het patroon van de iPad hoes uit Stof-voor-durf-het-zelvers. Daar heb ik immers al wat ervaring mee. Het stofje koos ze zelf uit mijn voorraad (ooit gekocht bij Rakketak)...

De voering was een overschotje van haar regenjas.

Om er gemakkelijk mee te kunnen rondzeulen, voorzag ik de hoes van een verstelbare draagriem. De lusjes bevestigde ik aan de rits voordat de flapjes erover moesten.

Musketonhaken en schuifgesp kocht ik bij Juffertje Uil, tassenband bij de lokale stoffenwinkel. De witte hadden ze niet in de juiste breedte, dus werd het gele. Maar Kaat wil een roze. Dus misschien dat ik die nog wel eens vervang...