Meter

Op 12/12/12 werd ik de trotse meter van neefje Daan. Er lag al heel lang een handgemaakt kadootje klaar (pamperzakje), dat de dag zelf nog snel gepersonaliseerd werd met zijn naam en (speciale) geboortedatum in flockfolie. Een foto werd er niet meer gemaakt, want we pikten de huisfotograaf op op zijn werk en reden onmiddellijk richting Lokeren.

Een dikke maand geleden werd Daan gedoopt, en ook toen had ik graag een zelfgemaakt kadootje meegenomen. Maar de tijd ontbrak (wegens dat andere project), en de smaak van zijn moeder komt niet altijd overeen met die van mij, dus had ik eerst wat suggesties voor de stofkeuze nodig alvorens eraan te beginnen. Uiteindelijk vond ik stof en tijd om een kruippakje (of jumpsuit volgens het patroon) te maken.

Bij de aankoop van het stof zag ik dat er een foutje in zat, en kreeg ik een stuk extra. Met een beetje puzzelwerk bleef er zoveel over dat er nog gemakkelijk een t-shirt uit kon. En vermits grote broer Tim deze week jarig is en gisteren zijn feestje al mocht geven, maakte ik er een voor hem.

En de coverlock werd nu eindelijk uitgehaald om te gebruiken, niet alleen meer voor de foto !! Kijk eens hoe schoon afgewerkt...

Hopelijk vindt mama Elke het even schattig als ik om beide zonen "hetzelfde" te kleden, en verschijnt er op haar blog heel binnenkort een foto van de jongens in hun nieuwe outfit ;-)

(Inspiratie voor deze foto haalde ik bij haar.)