Instant goed gevoel

Zoals al aangekondigd, bleef het hier lange tijd stil. De retouches werden afgewerkt (maar ondertussen liggen er al weer nieuwe gaten in broeken te wachten), en het einde is in zicht van het grote dubbelproject. Maar afgelopen dinsdag in de naailes liep daaraan alles mis. Op 3u tijd had ik amper vooruitgang geboekt. Gisteren had ik dus nood aan een tussendoor-projectje met instant-goed-gevoel...

De mdh wachtte al een tijdje op een zakje voor zijn externe harde schijf (in 2-voud). Maandag bezorgde hij me eindelijk de afmetingen, en haalde ik het laptophoes patroon, mijn rekenmachine, en de canvas en voering van de statieftas nog eens uit. Et voila...

Ook was de vraag al gekomen of ik zo'n zakje voor de reserve batterijen van zijn fototoestel kon maken. Wou het lukken dat ik net daarvoor deze beschrijving gezien had van een garenetui. Opnieuw rekenmachine in de aanslag, en hetzelfde stof, en ook dat rolde gisteren nog onder mijn naaimachine uit.

Een gelukkige mdh. Binnenkort dus weer mooie foto's op deze blog ;-)