Een kadootje

Twee maanden geleden verjaarde een ex-collega / vriendin. Begin december gingen we dat, en haar nieuwe job, vieren in haar pas verbouwde huis. Redenen genoeg dus om ook een klein kadootje mee te nemen.

In bijberoep ontwikkelt ze al een tijdje websites, en toen haar eigen website online kwam, wist ik al wat ik haar nog ooit kado zou doen. Een stempel van haar logo. Vele kleine lettertjes, maar al bij al viel het snijden nog mee...

Om die stempel (en stempelkussen in de juiste kleur) op te bergen, maakte ik er nog een ritstasje bij. Op de vraag welk stofje ik mocht gebruiken voor het naaiprojectje (meer details gaf ik niet) antwoordde ze "iets roze wat je voor de dochtertjes ook kan gebruiken". Na lang twijfelen werd het dan het vogeltjesstof, waar ik alleen nog maar haarbanden van maakte. En dit was het resultaat...

Veel plezier ermee Kris!!