Freubelen

Afgelopen maandag ging ik weer eens naar een Knappe Knoopjes bijeenkomst in Hasselt. Deze keer was het een thema-avond "freubelen". Omdat ik echter nog een heel aantal onafgewerkte projecten had liggen, kregen die prioriteit. Zo waren er de potlodenrollen van MmeZsaZsa, waaraan ik al in november begon, maar door het slecht lezen van de heel duidelijke uitleg, waren de gekleurde stukjes veel te kort en de goesting voor veel rekenwerk weg. Uiteindelijk viel de aanpassing goed mee, en de dochters waren supercontent met hun kadootje. En vanaf nu hebben we dus altijd kleurtjes bij!!

Vorige week kwam ik heel toevallig op een blogpost van Emma en Mona van vorig jaar, en zag daar hele toffe haltertopjes. Dit leek me een "snel klaar" project en ideaal om mijn massavoorraad tricot een beetje te doen slinken. De dochters kozen zelf het stofje.

Voor de echte freubelprojecten was er jammer genoeg geen tijd meer over…